нова генерација на мусли за животни.

person постиран од: citypet-shop.com list во: citypet-shop blog на: comment коментар: 0 favorite преглед: 577

Со Природата, нудиме нова генерација на музелис за животни. Што точно значи тоа?

Постојат мешавини спакувани со зеленчук и влакна за вашиот зајак, заморчиња, chinchilla или degu. Идеален состав за добро носење и варење на забите, кој ги задоволува нивните природни инстинкти да грицкаат и фуражни.

Комбинацијата на парчиња крцкави влакна и дополнителните стебла на тимота сено ги обезбедуваат потребните влакна. Зеленчукот во смесата беше избран врз основа на нивниот вкус, витамин и минерална содржина. Всушност, парчињата со влакна сега се дури и порутки и тие се преполни со треви и билки. Зрна беа целосно забранети, што значи дека можете да му служите на вашето домашно милениче здраво и ниско скробно јадење секој ден. Оброк кој е целосно ослободен од боја, конзерванси и ароми, за таа материја. Затоа што тоа е она што тие го заслужуваат, нели?

Comments

No comment at this time!

Leave your comment